Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

   
Αφού συμπληρώθηκαν 10 χρόνια Εθνικής Πολιτιστικής δράσης, οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» ολοκληρώνουν έναν σημαντικό κύκλο και παραδίδουν το έργο τους στην Ιστορία.
Στα δέκα αυτά χρόνια αγωνισθήκαμε μέσω της Τέχνης για να αναδείξουμε τα Αιώνια Εθνικά Ιδανικά, να συγκινήσουμε τον υπνωτισμένο  Έλληνα και να του δείξουμε τον δρόμο για την Εθνική Ανάσταση και Αναγέννηση.
Σε μια εποχή παρακμής και εφήμερων ειδώλων, παραδίδουμε 4 συλλογές με πάνω από 60 τραγούδια για όλα τα Εθνικά θέματα, την Ιωνία, τον Πόντο, την Κύπρο, την Βόρειο Ήπειρο, την Αιώνια Βασιλεύουσα Πόλη μας και την Μακεδονία μας. Για την Ιστορία μας και την Πατρίδα μας που αφανίζεται ταπεινωμένη από ξένους ‘συμμάχους τοκογλύφους’ και τον ισλαμικό εποικισμό, υπό τις ευλογίες της ψευτοανθρωπιστικής κλάψας των διαπλεκόμενων εργολάβων.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ! Ο σπόρος φυτεύθηκε βαθιά στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που πρόβαλλαν τα τραγούδια μας στο YouTube , στους δεκάδες χιλιάδες που προμηθεύθηκαν τα cd μας, στους χιλιάδες φίλους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είμαστε περήφανοι που πολεμήσαμε στις επάλξεις του καθήκοντος δίπλα σε Ωραίους Έλληνες. Είμαστε περήφανοι που γνωρίσαμε καρδιές που πάλλονταν από Εθνική συγκίνηση στο άκουσμα του λόγου και του ήχου μας. Είμαστε περήφανοι για τους δασκάλους που δίδαξαν τα τραγούδια μας σε μικρά παιδιά.. Είμαστε περήφανοι για τα Βραβεία και τους Επαίνους, αλλά πιο πολύ για το αγνό Ελληνικό δάκρυ που προκαλέσαμε. Ξέρουμε βέβαια ότι όσοι μας ‘άκουσαν’  ήταν λίγοι, γιατί λίγα μπορούσαμε να κατορθώσουμε σχεδόν μόνοι μας. Όμως κάθε μέρα που περνάει, ακόμα περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν το έργο μας για πρώτη φορά, σαν να βγήκε μόλις τώρα στον αέρα.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ τέτοιο κίνδυνο, γιατί πάντα ο εχθρός ήταν έξω από την πόρτα μας, κι όχι μέσα όπως είναι τώρα. Εμείς ξέρουμε ότι το Έθνος θα νικήσει, γιατί το Έθνος βρίσκεται εντός μας, στον καθένα ξεχωριστά, που αφυπνίζεται, που προβληματίζεται, που αγωνιά, που πολεμά. Σε αυτούς τους ωραίους Έλληνες θα είμαστε πάντα περήφανοι συνοδοιπόροι μέσα από το έργο μας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους έβαλαν ένα πετραδάκι να διαδώσουν τα τραγούδια μας, σε μια εποχή που ότι εξυμνεί την Ελλάδα, ότι μιλάει για Τιμή, Υπερηφάνεια και Θυσία είναι απαγορευμένο και καταδιωκόμενο. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους, τις εφημερίδες, ιστοσελίδες, μπλογκς, ραδιοφωνικούς σταθμούς που λειτούργησαν σαν ένα ‘νέο κρυφό σχολειό’ και στάθηκαν στο πλευρό μας. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» που κυκλοφόρησε τα τραγούδια μας πάνω από 5 φορές.
Συνεχίστε να διαδίδεται τους Παιάνες των «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ», όσοι μπορείτε και όσοι αισθάνεστε ύψιστο χρέος την ανύψωση του φρονήματος των Ελλήνων. Όχι για την δική μας υστεροφημία και ΄λόξα’ αλλά για την Δόξα της Πατρίδος. Εμείς είμαστε μικροί και πεπερασμένοι, το Έθνος μας όμως είναι Αθάνατο.
Η μόνη ‘πικρή απορία’ μας είναι για κόμματα και φορείς του Εθνικού χώρου, που δεν θέλησαν να ‘εκμεταλλευθούν’ το τεράστιο ιδεολογικό όπλο που τους προσφέραμε. Που δεν άρπαξαν την ευκαιρία να συγκινήσουν και να διαπαιδαγωγήσουν την μάζα, γιατί αυτοί μόνο μπορούσαν να το κάνουν μαζικά, μεταφέροντας τον λόγο μας σε πορείες, συγκεντρώσεις κι εκδηλώσεις. Αφήσαμε την διεθνιστική αριστερά να έχει την ιδεολογική κυριαρχία στην κοινωνία, γιατί αυτή ήξερε πως να εκμεταλλευθεί την Τέχνη προς όφελος των δικών της ξεφτιλο-ιδεών.
ΔΕΝ φεύγουμε όμως, δεν σταματάμε και δεν υποχωρούμε. Θα επανερχόμαστε όποτε κρίνουμε απαραίτητο. Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» ως φυσική παρουσία, ίσως ολοκληρώσαμε έναν κύκλο, αλλά μέσα από το έργο μας θα είμαστε πάντα ενεργοί στον Αγώνα, μέχρι την Εθνική Ανάσταση! Καλή αντάμωση επί των επάλξεων!

Ζήτω το Αιώνιο Έθνος των Ελλήνων.
ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ!
ΕΡΩΣ ЭIЄ ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου