Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν..!

Ω ανθρωπάκο  σκυφτέ και ταλαίπωρε..! Τα δύο  παιδιά σου που χάθηκαν, δεν είχαν καμία σχέση με την κοινωνία της μπόχας και της αηδίας που ζεις. Ο Γιώργος και ο Μάνος ονειρεύτηκαν να γίνουν χρήσιμοι στο Εθνος τους. Ονειρεύτηκαν μια Πατρίδα ελεύθερη και περήφανη,  έναν λαό κυρίαρχο που δεν θα σέρνεται δούλος των διεθνών τοκογλύφων. Ονειρεύτηκαν μία Μεγάλη Ελλάδα, όχι αποικιοκρατούμενη και εποικισμένη. Δεν πολέμησαν για καμία τσόντα, για καμία μαστούρα και αλητεία, δεν ήταν οπαδοί κανενός τυχάρπαστου σαπιοείδωλου των τουρκοκάναλων.  Υπηρέτησαν την Ιδέα, γιατί η Ιδέα είναι πιο πάνω από τα εφήμερα, τα τυχάρπαστα, τα ελεεινά που ζούμε..
Το τελευταίο διάστημα οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης εξαπέλυσαν εξωπραγματικό πόλεμο διώξεων προς το Εθνικιστικό κίνημα.. Αυτοί όπλισαν το χέρι των δολοφόνων ! 
Δεν έτυχε να έχουμε σχέση με την Χ.Α. και δεν  ξέρουμε αν αγωνίσθηκε πολιτικά με τον ορθότερο τρόπο, έτσι ώστε να μην δίνει πάτημα στους αισχρούς συκοφάντες της.
Ως μουσικό σχήμα έχουμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Εθνική Αφύπνιση δεν θα εδραιωθεί με μάχες στον δρόμο, αλλά με μάχες που θα κερδίσουν την ψυχή και την καρδιά. Με αγώνες που θα αποπνέουν το Φως, την Αγωγή και το Ήθος του Ελληνισμού.. Σε αυτήν την ρότα εμείς δίναμε την μικρή δική μας μάχη μέσω της Τέχνης.
Τα άθλια ρεμάλια που δολοφόνησαν τα δύο παλληκάρια μας, δεν θα νοιώσουν ποτέ την υπέρτατη υπερηφάνεια, του να είσαι Αθάνατος Ελληνας Πολεμιστής του Φωτός. Όταν το απρόσωπο άτομο ανασηκώνεται από την σήψη και αναζητά τους δεσμούς του, την Ιστορία του,  την ταυτότητα του, τότε από μηδενικό γίνεται Άνθρωπος. ‘Μηδενικά’ μπορεί να πεθαίνουν πολλά κάθε μέρα. Ο Ελληνας Άνθρωπος δεν μπορεί να πεθάνει γιατί είναι ζωσμένος με Ιδανικά που ξεπερνάνε το εφήμερο σαρκίο του. Ο συνειδητός Πατριώτης δεν πεθαίνει, όσο υπάρχουν άλλοι που κληρονομούν το Πνεύμα και την Ψυχή του. Όπως ο Γιώργος και ο Μάνος πήραν την σκυτάλη από την Πύλη του Ρωμανού και τις Θερμοπύλες, έτσι θα ακολουθήσουν και άλλοι που θα κρατήσουν το Εθνος μας ζωντανό. Εμείς θα κρατήσουμε τον Γιώργο και τον Μάνο ζωντανούς! Καλό ταξίδι αδέλφια! ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ. Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν!

Μουσικό σχήμα «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ»
http://erosellas.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Τί νά σχολιάσω? Τά είπατε ΟΛΑ! Ο Θεός ν΄ αναπαύει τά δύο παλληκάρια καί νά προστατεύει τήν πατρίδα μας από χιλιάδες σκουλήκια πού τήν τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή