Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!»

Συνέντευξη των "ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ" στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» της 28ης Οκτωβρίου, η οποία κυκλοφόρησε μαζί με την δισκογραφική τους δουλειά.

Τελικά είστε περίεργο συγκρότημα.  Οσοι ακούνε τον ήχο σας, καταλαβαίνουν ότι θα μπορούσατε εύκολα να πετύχετε φτιάχνοντας εμπορικά «σουξέ». Γιατί εσείς επιμένετε να τραγουδάτε μόνο Πατριωτικά τραγούδια;
Ε, για τα σουξέ υπάρχουν τόσοι άλλοι πολλοί, που είπαμε να μην στριμωχθούμε ανάμεσα τους.. Αυτοί δεν βαρέθηκαν να τραγουδάνε τα ίδια και τα ίδια, ενώ η χώρα χάνεται;
Μα καλά δεν σας ενδιαφέρει να έχετε όφελος; Οικονομικό ας πούμε..
Πολύ! Είμαστε ειλικρινείς! Νομίζετε ότι εάν κάποια δισκογραφική ‘χάσει τα μυαλά της’ και μας διαφημίσει, δεν θα πουλήσουμε εμπορικά; Ποιος είπε ότι το ποιοτικό τραγούδι δεν είναι εμπορικό; Εμείς λοιπόν θέλουμε πολύ τα χρήματα, οι δισκογραφικές δεν τα θέλουν..
Ναι αλλά θα πρέπει τότε να κάνετε υποχωρήσεις, και να τραγουδήσετε πχ για τον έρωτα. Αν σας το ζητήσουν θα το κάνετε;
Τι σόι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ είμαστε, αν δεν τραγουδήσουμε για τον έρωτα;  Ο Ερωτας είναι κάτι το θείο.. Για την σαχλαμάρα και την καψούρα όμως, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε.. Συγνώμη! Για αυτό προς το παρόν ασχολούμαστε με τον Ερωτα μας για την Ελλάδα. Μια χαρά είμαστε και την βρίσκουμε..
Μα έχετε εξαντλήσει σιγά σιγά όλα τα εθνικά θέματα στα τραγούδια σας.. Κύπρο, Μακεδονία, Κωνσταντινούπολη, Καστελλόριζο.. Μέχρι για την Ιμβρο και την Τένεδο έχετε τραγουδήσει..  Τι άλλο θα γράψετε πια;
Πολλά! Αλλά και να μην γράφαμε άλλα, το ίδιο κάνει. Θα γίνουμε επιτυχία με αυτά που γράψαμε. Σε 10 χρόνια; Σε 50; Δεν μας ενδιαφέρει.. Εξαρτάται από το πότε θα απελευθερωθεί η Ελλάδα.. (Αυτό βέβαια το τελευταίο μας ενδιαφέρει..)
Δηλαδή δεν την θεωρείται ελεύθερη την χώρα μας;
Είναι ολίγον, όπως λέμε ‘ολίγον έγκυος’!  Όταν είσαι ‘ολίγον ελεύθερος’, έχει μεγάλη ελευθερία να βρίζεις ιερά και όσια, να αλλάζεις την Ιστορία, να κόβεις παρελάσεις κλπ Ότι θέλουν οι εχθροί σου δηλαδή..  Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά.. Τους χαλάμε την πιάτσα..
Δεν σας ενδιαφέρει που θα σας χαρακτηρίσουν ‘φασίστες’,  ρατσιστές και όλα τα υπόλοιπα;
Εκεί καταντήσαμε..! Να μην μπορεί κανείς να αγαπάει και να εξυμνεί την χώρα του.. Αν είμασταν θολοκουλτουριάρηδες, διεθνιστές και ανήκαμε σε όλο αυτό το κακό συναπάντημα που μας έχει κάτσει στο κεφάλι, θα ήμασταν πρώτες φίρμες..  Αυτοί όλοι πρέπει να ντρέπονται και όχι εμείς..
Μόλις χθές βραβευθήκατε από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα για το τραγούδι σας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Νοιώθετε καταξιωμένοι για τις προσπάθειες σας;
Είδατε; Είδατε τι ελευθερία που έχουμε; Ο Διαγωνισμός ακούσθηκε από όλα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις! Σταματήσανε την μετάδοση του «Σουλεϊμάν» για να δείξουν εμάς..! Και αφού όλα τα ΜΜΕ προέβαλλαν σχολαστικά το έργο μας, ντράπηκαν μετά να  συνεχίσουν να δείχνουν τις ευτελείς ειδήσεις και τα συνήθη κουτσομπολιά των σταρ.. Τα έκοψαν! Είδατε τι ωραία που καταφέραμε να εκπολιτίσουμε την τηλεόραση του Ελλαδιστάν; Μακάρι βέβαια να γινόντουσαν όλα αυτά..
Αλήθεια θέλετε κάποτε να το καταφέρετε αυτό;
Μπα όχι! Το Ελλαδιστάν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.. Εμείς την Ελλάδα μας θέλουμε πίσω..


ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ είναι ο Φώτης Μήλιος, η Βασιλική Αϊβατζίδου, ο Αρτ Κυδωνάκης και η Κατερίνα Ελληναίου.  Η διεύθυνση τους στο διαδίκτυο είναι http://erosellas.blogspot.gr , ενώ δέχονται μηνύματα στο erosellas@yahoo.gr  .Το κανάλι τους στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές, ( www.youtube.com/eroshellas1 ), ενώ οι σελίδες τους στο Facebook, Twitter κλπ υπερβαίνουν συνολικά τα 10.000 μέλη και ακολούθους. Ένα συγκρότημα διαφορετικά από τα άλλα, που έχει πραγματικά έρωτα για την Ελλάδα και τον τραγουδάει! Ακούστε τους..
 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!! Μονο που πρεπει να είσαστε προετοιμασμένοι για ΠΟΛΕΜΟ !!! Το κατεστημένο έκανε χρόνια αγώνα , για να μας αποκοιμησει και να μας εξημερώσει . Δεν θα σας αφήσει εύκολα να μας αφυπνησετε . Θα κανει τα παντα για να σας σταματήσει . Για όλα τους έχω ικανούς ! Προσοχή λοιπον και καλη δυναμη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμάς δεν μας νοιάζει. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας.. Ας τολμήσουν όμως να αναμετρηθούν με την δύναμη του έργου μας.. Θα το κάνουν πιο γνωστό και άρα πιο δυνατό!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή